foto's van aires colombianos

Foto’ s van Aires Colombianos

Op deze pagina kun je foto’s van Aires Colombianos bekijken. De foto’s zijn gemaakt in verschillende samenstellingen van de groep tijdens de verschillende evenementen in binnen- en buitenland. De groep dans onder andere de pizon, bambuco en cumbia. De kleding die zij hierbij dragen komt oorspronkelijk uit Colombia en wordt daar tevens ook handgemaakt.

Wil jij deze kleurige, vrolijke en ritmische entourage ook tijdens jouw evenement? Boek dan metteen Aires Colombianos. De foto’s zijn gemaakt door Nienke Bruinsma, Colombiaans.nl, Evert Doorn en ColoMedia. Geniet van de foto’s van Aires Colombianos.

Klik op een foto voor een vergroting

Pers, Flyers en Referenties 

Regelmatig is de Dansgroep terug te vinden in tijdschriften en kranten. Ook staan we op flyers en ontvangen we mooie referenties.
Dit willen wij graag met jullie delen!

Fotos Huwelijk 17-02-2018

Wat een prachtig trouwfeest en wat een geweldige bruid en bruidegom! Wij hebben een erg mooie avond gehad met een hele interessante mix van de Koerdische en Colombiaanse cultuur. Wij wensen het paar een prachtig huwelijk toe!

Optreden voor Vluchtelingen kinderen
Vrolijkheid Amsterdam
24-11-2017
Bijlmer Bajes Amsterdam

Het meest enthausiaste publiek dat wij ooit gehad hebben!
Gezamelijk met onze vriend Diego van de Stichting Vrolijkheid Amsterdam, hebben wij een hele leuke Colombia middag georganiseerd voor de kinderen. Hierbij hebben we Maraca’s (samba-ballen) gemaakt en ze geleerd hoe je de Cumbia danst.
De kinderen vonden het prachtig.

Proef Eet Festival Enschede
Carlina’s Restaurant

Wij waren uitgenodigd, door de eigenaar van het geweldige Colombiaanse restaurant Carlina’s, om in Enschede deel uit te maken van het PROEF EET Festival op 2 september 2017. Het restaurant verkocht heerlijke Colombiaase hapjes terwijl wij het pubiek aanspoorde om met ons mee te dansen op de LIVE Latin muziek.

Latin Village

Op 20 augustus 2017 waren wij te gast van het Latin Village Festival. We waren gevraagd om samen met 2 andere dansgroepen het publiek te direct bij het entree al Dè latin vibe mee te geven. Ook hebben we met meerdere artiesten op het podium gestaan en verschillende spetterende dansen uitgevoerd.
Dit was een dag om niet te vergeten. Volgend jaar zijn wij er weer bij!!

Summer Breeze
Colombia’s bevrijdingsdag

In Colombia wordt de bevrijding van de Spanjaarden elk jaar op 20 juli gevierd. Dit jaar deelde wij dit speciale evenement met het publiek van Summer Breeze. Wij lieten ze ook Colombiaans voelen door ze een leuke Cumbia worskop aan te bieden, gevolgd door een van onze Cumbia Choreografieën. Het publiek was enthousiast en wij kijken uit naar de volgende Bevrijdingsdag.

Toto la Momposina
y Sus Tambores
03 Juni 2017
Muziekgebouw Eindhoven

Wij waren die dag bijvoorrecht om op te treden met niemand minder dan een van De grondleggers van zowel de Cumbia als de Mapale. Dit was een waar spectakel waar iedereen erg van heeft genoten!

Lentemarkt
Stichting Jetty van Aalsum
21 Mei 2017
Friesland

Zelde hebben wij zulke lieve en gastvrije gastheren gehad als die van de Stichting Jetty van Aalsum. Het was een waar genoegen om voor deze prachtige mensen op te treden. De stichting zet zich in voor kansarme kinderen in Colombia en wij waren en zijn vereerd om hun hierbij een handje te helpen. Dankzij de Lentemarkt die zij hebben georganiseerd hebben ze een mooie som geld op kunnen halen voor deze kansarme kinderen. Hier zijn wij trot op!

BeneFiesta Mocoa
29 April 2017

 Afgelopen jaar is er een hevige moderstroom geweest in een Stad in het regenwoud gebied in Colombia. Wij van de Aires Colombianos hebben, in samenwerking met onze vriend van Colombiaans.nl een benefiet evenement opgezet waarbij geld hebben opgehaald om de mensen in het getroffen gebied te kunnen helpen. We willen jullie allemaal bedanken voor jullie steun hierbij!

Pal Mundo
Ahoy Rotterdam
22 April 2017

 Pal Mundo, ofwel het grootste Latin evenement in Nederland. Daar moesten wij bij zijn, en dat waren we ook!
De grote Vallenato artiest Jorge Celédon heeft ons uitgenodigd bij hem op het podium om met hem samen een OVERWELDIGENDE show te geven. Dit was een ware droom voor zowel ons als voor het publiek!

Zaanse Schans
01 April 2017

 De Zaanse Schans, een van de mooiste plaatjes van Nederland. Wij als Neder-Colombianen konden het niet weerstaan om hier in onze Colombiaanse kleding de Nederlandse en Colombiaanse Folklore te mixen. De toeristen vonden het Practig, maar zullen nu de Nederlandse en Colombiaanse folklore wel door elkaar halen. Hoe-dan-ook heeft het voor prachtige beelden gezorgd.

Cumbia Y Garbon
2017
De Doelen
Rotterdam

Cumbia Y Garbon is een geweldige Cumbia band uit Parijs en wij zijn trots om hen onze vrienden te noemen. Ze hebben ons uitgenodigd om samen met hun een optreden te doen in de prachtige De Doelen zaal. Deze middag heeft ons allen veel nostalgie bezorgd naar ons mooie en verre Colombia.

Fotos 2016

 Het eerste jaarje van onze dansgroep, 2016. Wat is dat snel gegaan! Wat hebben wij veel leuke mensen ontmoet! Wat een groot aantal mooie evenementen hebben wij mogen bijwonen! Ongelovelijk!

Boek Aires Colombianos